Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Responsable
Despatx d'Advocats Badia SL
+info

Finalitat
-Gestió dels serveis contractats.
-Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials
- Participació en les activitats del responsable
- Elaboració de perfils
+info

Legitimació
Consentiment del interessat, a excepció de determinats supòsits en els que existeixi un interès legítim.
+info

Destinataris
Les seves dades seran tractades exclusivament per Despatx d?Advocats Badia SL a excepció d’aquells casos en els quals la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per poder emplenar la finalitat directament relacionada amb el servei contractat.  
+info

Conservació de les dades
Fins a la finalització del servei o fins que existeixi obligació legal. Drets
Accedir, suprimir i rectificar los dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional. Presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es).
+info

Informació adicional
Pot consultar la información¡ adicional i detallada sobre protecció de dades en l'avís legal i política de privacitat de la present web.
+info




INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES



Qui és el responsable del tractamint de les teves dades?

Identitat: Despatx d'Advocats Badia SL
CIF: B64020209
Direcció postal: Despatx d'Advocats Badia SL. Plaça Vella, 7 1º - 08221 Terrassa (Barcelona). Email: info@badia-adv.com
Telèfon: 937885633
E-mail: info@badia-adv.com
Delegat de Protecció de Dades: AJ Auditoría Sistemes - Peris i Mencheta 37 1r 1a (08032 Barcelona) -ajove@aj-auditoria.com


Amb quina finalitat tractem les teves dades?

• Gestió dels serveis contractats.
• Tratamiento con finalidades comercials, enviament d'ofertes, informació i propostes comercials.
• Participació en les activitats del responsable.
• Elaboració de perfils.


Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?

• Relació contractual entre Despatx d'Advocats Badia SL i l'usuari en el moment de la compra del producte o servei. Per completar el procés de compra pot ser obligatori que ens faciliti les dades personals que se li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el procés de compra podria no ser completat.
• El seu consentimient lliure, específic, informat, inequívoc.


A quins destinataris comuniquem les seves dades?

Les seves dades seran tractades exclusivament per Despatx d'Advocats Badia SL amb la següent excepció: les dades que ens proporcioni podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de finalitats directament relacionades amb els serveis contractats a dalt indicats  entre Despatx d'Advocats Badia SL i el cedent de les dades, com a les entitats o organismes als quals existeixi obligació legal. No es produiran transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense que intervingui el seu consentiment.  


Quant temps conservem les seves dades personals?

Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar per raó d'obligacions legals. Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la seva destrucció total.


Quina són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

• Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
• Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
• Dret de limitació de l'ús o oposició del tractament de dades;
• Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.


Descarregui tots els models d'exercici de drets aquí.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
 
Despatx d’Advocats Badia SL
Plaça Vella, 7 - 1º 08221 Terrassa (Barcelona)
info@badia-adv.com

DPO: AJ Auditoría Sistemes
Peris i Mencheta 37 1r 1a (08032 Barcelona)
ajove@aj-auditoria.com