INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable
ESTUDI JURÍDIC BADIA SLP
+info

Finalitat
– Gestió dels serveis contractats.
– Tractament amb finalitats comercials, enviament d’ofertes, informació i propostes comercials.
– Participació en les activitats del responsable.
+info

Legitimació
Consentiment del interessat, a excepció de determinats supòsits en els que existeixi un interès legítim.
+info

Destinataris
Les seves dades seran tractades exclusivament per ESTUDI JURÍDIC BADIA SLP a excepció d’aquells casos en els quals la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per poder emplenar la finalitat directament relacionada amb el servei contractat.
+info

Conservació de les dades
Fins a la finalització del servei o fins que existeixi obligació legal.
+info

Drets
Accedir, suprimir i rectificar los dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es).
+info

Informació addicional
Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en l’avís legal i política de privacitat de la present web.
+info

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

ESTUDI JURÍDIC BADIA SLP és el RESPONSABLE del tractament de les dades personals de l’USUARI i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD).

Perquè tractem les seves dades personals?

Per mantenir una relació comercial amb l’USUARI. Les operacions previstes per fer el tractament són:

• Enviament de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que permeti efectuar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions s’han de fer per mitjà del RESPONSABLE i estan relacionades amb els seus serveis, o amb els seus col·laboradors o proveïdors, amb els quals hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers no tindran mai accés a les dades personals.

• Efectuar estudis de mercat i anàlisis estadístiques.

• Tramitar encàrrecs de peticions, donar resposta a les consultes o qualsevol tipus de petició que faci l’USUARI a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició a la pàgina web del RESPONSABLE.

• Enviar el butlletí informatiu online sobre novetats en la nostra activitat i informació d’interès per l’USUARI.

• Manteniment de la relació amb el client.

Tipus d’USUARI:

• Clients del despatx:  Dades identificatives dels nostres clients.

• Subscriptors a la nostra newsletter: Email d’aquelles persones físiques i jurídiques que s’han subscrit a la nostra newslleter, així com dels clients del despatx.

• Altres: Dades identificatives de persones que han contactat amb el nostre despatx per qualsevol mitjà sense haver mantingut una relació prèvia.

Per quin motiu podem tractar les seves dades personals?

Perquè el tractament està legitimat per l’article 6 del RGPD de la següent manera:

• Amb el consentiment de l’USUARI: enviament de comunicacions i del butlletí informatiu.

• Per interès legítim del RESPONSABLE: efectuar estudis de mercat, anàlisis estadístiques, etc. i tramitar encàrrecs, sol·licituds, etc. a petició de l’USUARI.

• Quan sigui necessari per l’execució d’un contracte i per complir les obligacions establertes en dit contracte.

• No s’elaboraran perfils ni es portaran a terme decisions automatitzades.

A qui facilitem les seves dades personals?

No està prevista cap comunicació de dades personals a tercers excepte llevat obligació legal o, si fos necessari per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, als nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals el RESPONSABLE ha formalitzat els contractes de confidencialitat i d’encarregat de tractament exigits per la normativa vigent de privacitat.

Durant quan de temps guardarem les seves dades personals?

Es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament o mentre hi hagi prescripcions legals que en dictaminin la custòdia. En aquest cas les dades es conservaran bloquejades fins a la finalització del termini de prescripció, llavors se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades per garantir la seva anonimització o la destrucció total de les mateixes.

Si hi ha una relació contractual amb l’USUARI el termini de conservació és de deu anys a partir de la finalització del contracte. En el cas de la subscripció a la newsletter serà de tres anys a partir de la data de revocació del consentiment.

Quins són els seus drets?

Els drets que té l’USUARI són:

• Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

• Dret de:
— Accés: l’USUARI té dret a conèixer les dades.
— Rectificació: l’USUARI té dret a poder rectificar o completar qualsevol dada que sigui inexacte o incompleta.
— Portabilitat: l’USUARI podrà obtenir una còpia de les seves dades i si és tècnicament possible, que siguin comunicades a un altre responsable.
— Supressió: l’USUARI pot sol·licitar que les seves dades siguin suprimits dels sistemes del RESPONSABLE
— Limitació: l’USUARI pot limitar la forma en què tractem les seves dades en els supòsits establerts pel RGPD.
— Oposició: l’USAURIO pot oposar-se a el tractament de les seves dades sempre que això sigui possible.

• Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Descarregui tots els models d’exercici de drets aquí.

Dades de contacte per exercir els seus drets:ESTUDI JURÍDIC BADIA SLP. Plaça Vella, 7. 1r, – 08221 Terrassa (Barcelona). E-mail: info@badia-adv.com
Dades de contacte del DPD: AJ Auditoría Sistemes ajove@aj-auditoria.com

Informació addicional

Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada

L’USUARI, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps, accepta expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició. El RESPONSABLE indicarà quines dades són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’USUARI. En cas que no es facilitin aquestes dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.
L’USUARI garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

Mesures de seguretat

Que, de conformitat amb el que estableixen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPDGDD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD, pels quals es tracten de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitades al que és necessari en relació amb les finalitats per a les quals es tracten.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPDGDD per tal de protegir els drets i llibertats dels USUARIS i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

Per a més informació sobre les garanties de privacitat, pots dirigir-te al RESPONSABLE a través de ESTUDI JURÍDIC BADIA SLP. Plaça Vella, 7. 1r, – 08221 Terrassa (Barcelona). E-mail: info@badia-adv.com o del DPD: AJ Auditoria Sistemes – ajove@aj-auditoria.com