Badia)advocats assessora al Mirador Torre Glòries de Barcelona

   

Badia)advocats assessora el desplegament dels aspectes jurídics relatius al Mirador Torre Glòries de Barcelona.

Badia)advocats participa en el nou referent de l’oci i la cultura de Barcelona assessorant el Mirador Torre Glòries en el desplegament de tots els aspectes jurídics. 

El mirador obert al públic d’aquest singular edifici dissenyat per Jean Nouvel i estrenat al 2005 s’ha convertit en un nou referent per als turistes i per als barcelonins, gràcies a les increïbles vistes i a una nova atracció audiovisual.

Barcelona compta amb un mirador que combina vistes, art i noves tecnologies. Mediapro Exhibitions és el creador del projecte, a partir de la iniciativa de The Exhibitions Company, filial de la societat Merlin Properties. En un any més de 100.000 persones van anar al Mirador Torre Glòries de la ciutat comtal. Un cop allà van gaudir de les vistes de la ciutat a 125 metres d’altura, però també de la novetat dels últims mesos: un espai amb tecnologia immersiva i multisensorial sota el nom d’Hipermirador. Es tracta d’un mirador sense finestres, que aposta per una barreja d’art, música, tecnologia i audiovisuals amb dades a temps real, acompanyats d’una projecció envoltant de 27 metres d’alt per 4 d’ample. Ho ha dissenyat l’artista Tomás Saraceno.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, dret de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i fundacions.