Badia)advocats assessora a la Fundació Catalana de l’Esplai en qüestions legals relatives als seus òrgans de govern

   

Badia)advocats assessora la Fundació Catalana de l’Esplai, que des de fa prop de 50 anys treballa a favor dels infants, els joves, les famílies i el Tercer Sector des dels àmbits educatiu, social i mediambiental.

Badia)advocats assessora a la Fundació en iniciatives diverses com l’impuls a la proposta legislativa del Tercer Sector Social de Catalunya per un nou model de col·laboració publicosocial.

Fundesplai presta un ampli ventall de serveis en l’àmbit pedagògic i social, a més d’una proposta d’intervenció educativa en diversos sectors, la darrera de les quals és en defensa del dret a l’alimentació saludable i sostenible. És una entitat vinculada a la Federació Catalana de l’Esplai i a la Fundació Esplai, i té diverses societats participades.

Badia)advocats assessora la Fundació i a les seves companyies participades en totes les qüestions legals relatives als seus òrgans de govern, a partir de la secretaria del patronat i de la comissió delegada, i participa d’iniciatives diverses, com l’impuls a la proposta legislativa del Tercer Sector Social de Catalunya per un nou model de col·laboració publico social.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, de la propietat intel·lectual i dret públic

Àrees de pràctica