Badia)advocats assessora a la fundació mallorquina ONA FUTURA

   

Badia)advocats assessora la fundació mallorquina ONA FUTURA, dedicada a la protecció i regeneració del mar i la ribera mediterranis, especialment a les Illes Balears, i també a altres territoris i regions marítimes.

Badia)advocats acompanya i assessora ONA FUTURA en el marc dels diferents projectes en que participa.

La Fundació Ona Futura, que canalitza la responsabilitat social corporativa del grup hoteler ONA HOTELS, és una entitat amb seu a Alcúdia que orienta la seva activitat de protecció i regeneració de la mar Mediterrània i el seu hàbitat des del sector turístic. Participa en projectes sobre la protecció del medi ambient marítim, el desenvolupament sostenible i la promoció de les activitats de les regions costaneres i de les Illes, especialment a les àrees de les Arts, la Cultura, la Música, les Ciències, l’Esport i la Salut. Coopera amb diverses entitats de la societat civil, ONG, entitats públiques i organitzacions internacionals competents en aquests àmbits.

Badia)advocats ha acompanyat a la fundació en el seu procés de constitució i actualment li presta un assessorament continuat en la secretaria del patronat i en el marc dels diferents projectes en què participa.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, de la propietat intel·lectual i dret públic

Àrees de pràctica