Badia)advocats assessora una institució cultural de prestigi internacional dedicada a l’òpera

   

Badia)advocats assessora el Gran Teatre del Liceu en matèria de contractació artística, gestió de drets de propietat intel·lectual, representació lletrada en seu judicial i secretaria de la Fundació.

El Sr. Joaquim Badia acredita, des de l’any 2015, el càrrec de Secretari del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu

Des de l’any 1999, Badia)advocats ha estat el despatx encarregat d’assessorar el Gran Teatre del Liceu d’una manera integral. L’assessorament que proveeix el despatx inclou la contractació artística, la gestió dels drets de propietat intel·lectual, la representació lletrada en seu judicial i, des de l’any 2015, la Secretaria de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, càrrec que acredita el Sr. Joaquim Badia i Armengol.

El Gran Teatre del Liceu, creat el 1847 a la Rambla de Barcelona, és un teatre d’òpera que ha mantingut al llarg dels anys la seva funció de centre cultural i artístic. Un dels símbols de la ciutat. Actualment, és un teatre de titularitat pública (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), administrat per la Fundació del Gran Teatre del Liceu, que incorpora, a més de les institucions esmentades, el Consell de Mecenatge i la Societat del Gran Teatre del Liceu.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, de la propietat intel·lectual i dret públic