Badia)advocats assessora AKIRA SEEDS en l’adquisició de la companyia per part d’UNITED GENETICS / KAGOME CO

   

AKIRA SEEDS és una empresa creada l’any 2007 i orientada a la recerca i producció de noves varietats hortícoles. El seu catàleg de productes combina les varietats tradicionals amb les més recents innovacions del sector, oferint un servei de producció i distribució que cobreix les necessitats i confiança dels diferents mercats locals i globals.

Badia)advocats ha representat AKIRA SEEDS, la societat venedora en aquesta operació.

Amb aquesta operació UNITED GENETICS assumeix el 100% d’AKIRA SEEDS, i augmenta i reforça la seva presència al mercat europeu, i continua ampliant la seva posició dins del sector biotecnològic internacional.

UNITED GENETICS és una empresa especialitzada en la producció i venda de llavors d’hortalisses com els tomàquets, la síndria, el meló, els pebrots i el cogombre.

La societat té seu a Califòrnia, Estats Units, i filials a Itàlia, Xile, Índia i Filipines. Des de finals de 2013 UNITED GENETICS opera com una empresa subsidiaria de KAGOME CO.

Darrere de l’operació hi ha el grup japonès KAGOME CO, Ltd., fabricant i distribuïdor d’aliments basats en el tomàquet i els sucs de fruites i vegetals.

El seu producte més destacat és la marca de sucs de verdures Yasai Seikatsu. KAGOME és també el principal proveïdor de ketchup i salsa de tomàquet al mercat japonès, cultivant els seus tomàquets en hivernacles i jardins de mercat.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, dret de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i fundacions.

Àrees de pràctica