Badia)advocats assessora al GRUP PREVENCONTROL en la venda de la societat als inversors CONTROLAUTO, PORTOBELLO i BRISA.

   

Badia)advocats assessora la venda de PrevenControl (Revisions de Vehicles, S.A.). Acompanyem la companyia dedicada a la inspecció tècnica de vehicles i a la seguretat a les empreses en el procés de canvi de propietat per passar a mans de Controlauto.

PrevenControl ha confiat en l’assessorament legal i el coneixement de tot el procés jurídic de Badia)advocats per facilitar el procés de venda a Controlauto.

PrevenControl és una empresa de referència en el sector. L’empresa disposa de deu delegacions a Espanya i una a Equador i vuit estacions d’inspeccions ITV a Girona i Barcelona. PrevenControl compta amb una àmplia cartera de clients, que hi aposten com a consultora estratègica en qüestions de seguretat, de prevenció i de salut. A l’hora de negociar la venda amb Controlauto ha confiat en l’assessorament legal i el coneixement de tot el procés jurídic de Badia)advocats per facilitar el procés. El projecte ha estat liderat per l’Andreu Alonso, soci del despatx.

La companyia portuguesa és especialista en la inspecció tècnica de vehicles i entra així al mercat espanyol.

Responsables del projecte

Especialitzat en dret mercantil, dret de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) i fundacions.